Vakantiehuis in Logny-lès-Chaumont (2-6 personen)

Wij kozen bewust voor spullen met een verleden om ons huis in te richten.  We vonden echte schatten op brocantes, en in tweedehandswinkels. Ook onze vrienden hielpen mee met het verzamelen van leuke, authentieke spulletjes.

Het woonhuis bestaat uit een woonkamer met  comfortabele zetels, veel boeken en gezelschapspelletjes. Er is een houtkachel aanwezig, en de ruimte is heel licht door de grote ramen.
In de leefkeuken is alles aanwezig om lekker te kokerellen : vier-pits gasvuur, koelkast, oven, vaatwasser, koffiezet en uiteraard alle potjes en pannetjes om gezellig te tafelen. Wie geen zin heeft in koken, kan terecht bij de traiteur of de brasserie in het naburig dorp (Chaumont-Porcien) waar je heerlijke gerechten kan gaan ophalen. De leefkeuken wordt verwarmd door een houtkachel.
In de gang vind je het toilet en op het einde van de gang is er een slaapkamer met 2 1 persoons-boxspring-bedden, lavabo en douche.
Het ‘kleine huisje’ (waarschijnlijk het oudste deel van het huis) herbergt een 2de badkamer (lavabo, douche en toilet) en een 2de slaapkamer , waar 3 afzonderlijke bedden (2 éénpersoons-boxspring-bedden en een comfortabel stapelbed staan). Ook in deze ruimte is een houtkachel (pelletkachel) aanwezig.

Er kunnen twee tot zes personen overnachten in het huis. In een bijgebouw in tuin kan je bij haalbaar weer half in open lucht overnachten (voor avonturiers )
Voor grotere gezelschappen bestaat de mogelijkheid om de gîte bij te huren (4 personen).
Wij plannen ook nog de bouw van slaapkamers op de zolder, waardoor er nog voor 8 personen extra  plaats gecreëerd zal worden.
Er kan ook, in overleg, een een eigen tentje opgezet worden in de tuin.

De hond is heel welkom, behalve in de slaapkamers en de badkamers.

Het huis is behalve voor vakantie, vrije tijd en ontspanning ook zeer geschikt om in alle rust te werken, te schrijven, te ontwerpen of te musiceren.  Er zijn geen buren om overlast te bezorgen, en  de plek is gewoon prachtig om inspiratie op te doen. Als je Logny wilt gebruiken om te creëren (schrijven, ontwerpen, musiceren, schilderen, …), laat het ons weten. We hebben speciale voorwaarden voor creatieve werkers.
’s Avonds kan er rond het kampvuur verder gemusiceerd of gediscussieerd worden…

We waren van bij de eerste ontmoeting zot van deze plek en dat willen we graag delen. Ieder jaar proberen we een deel verder uit te bouwen en te verbeteren.

Details

Prijzen beginnen bij: 225 per 3 nachten (+taxes and fees)

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Vakantiehuis in Logny-lès-Chaumont (2-6 personen) beschikbaar voor de geselecteerde periode.

One thought on “Vakantiehuis in Logny-lès-Chaumont (2-6 personen)

  1. Dat de jaarwissel 2020-2021 eentje was om nooit te vergeten, was voor de meeste mensen evident. Dat ie daarentegen plaatsvond temidden van de stilste velden in een stemmig en gezellig houtwarm nest als Logis Logny, maakte het voor ons des te onvergetelijker. Weinig vakantiehuisjes slagen erin tegelijkertijd zo comfortabel én authentiek te zijn. We hadden hier een magisch verblijf en vertrekken met nieuwsgierigheid naar de lente, zomer en herfst op deze wel erg unieke plek op aarde. Ilse & Herwig, bedankt voor jullie visie en warme gastvrijheid, heel graag tot een volgende! Liefs, Robbe, Cedric, Dorien, Jan en Karel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.