Nieuws

Corona-voorzieningen in ons vakantiehuis

We waren de Corona maatregelen al een beetje voor met ons vakantiehuis in Logny. Volledig #contactloos op vakantie in de #franseardennen op 40 km van de Belgische grens. Boeken via onze website, via een mailtje of een berichtje en wij zorgen ervoor dat je een heerlijke, rustgevende vakantie hebt.

Toegang verlenen gebeurt zonder fysiek contact. Zonder risico op besmetting (als je ook bij bezoek aan winkels, steden, toeristische attracties de #socialdistancing en #handenwassen in acht neemt).

De gîte en het vakantiehuis worden tussen iedere huurperiode vakkundig ontsmet en zijn voorzien van zeepdispensers en papieren handdoekenverdelers, zodat je in alle veiligheid je handen kunt wassen.

Zodra de grenzen weer open gaan, ben je weer welkom in ons vakantiehuis of -gîte.

2 jaarlijks Festival Mondial des Théatres de Marionnettes

Van 20 tot 29 september 2019 vindt het 20-ste Marionnettenfestival plaats in Charleville-Mézières. Het grootste festival van poppenspelers ter wereld. Verschillende podia, grote installaties, mini-voorstellingen in het prachtige decor van de binnenstad van Charleville-Mézières vlakbij de Belgische grens. Volgend jaar vindt een mini-festival plaats Weekend Marionnettes J-365 waarin het festival van 2021 wordt voorgesteld. Laat je alvast verleiden door het filmpje en waarom niet: reserveer nu al je verblijf in ons vakantiehuis in de laatste week van september 2021. De stad ligt op amper een half uur rijden van Logny!

Fête du Cheval de Trait Ardennais

Voor de liefhebbers van trekpaarden en van de Ardenner in het bijzonder. Jaarlijks eind augustus (dit jaar op 25 augustus) vond in de buurt van ons Vakantiehuis Logny-lès-Chaumont het 9de Fête du Cheval de Trait Ardennais plaats. Meer info op Les passionnés du cheval de trait Ardennais.
Voor de volgende editie in augustus 2020 kan je alvast een weekend boeken in ons vakantiehuis logislogny.com.

Ons Logny avontuur

Even kijken op 2dehands.be en daar stond het … een vakantiehuis in de Franse Ardennen. Waarom niet eens gaan kijken? En meteen verkocht.

Rob en Ellen hebben van de plek iets heel moois gemaakt en we konden niet anders dan een bod doen. 2 maanden later is alles bijna rond en zit ons hoofd vol dromen en plannen om van Logny onze plek te maken die we graag delen met iedereen die op zoek is naar een plek vol rust, echtheid en inspiratie, die wil wandelen, fietsen of gewoon er zijn, weg van alle drukte.