Het Departement Ardennes ondersteunt de toeristische sector voor iedereen die als toerist verblijft in een hotel, gîte, chambre d’hôtes,… én een restaurant of toeristische attractie (betalend) bezocht heeft of online bij www.mescoursesenardennes.fr besteld heeft.

100 EUR financiële steun voor toeristen

”Accessible à tout le monde : aux Ardennais, aux touristes français et étrangers“
Voor verblijven tussen 31 MAART EN 31 DECEMBER 2021

Meer informatie vind je hier. Je kunt ook alles nalezen in het Nederlands op deze pdf.

Belangrijk: ze vragen een kopie van je verblijfsfactuur en de maaltijd of toeristische attractie, een RIB (identificatiedocument van je bankrekening, een in Frankrijk courant gebruikt document waar je even bij je bank moet voor gaan in België en Nederland). Je kunt dit allemaal bezorgen via het invullen van het online formulier.